Tanja Zupančič

tanja-zupancic

Moje dejavnosti:

  • Intuitivna masaža
  • Refleksna masaža stopal
  • Ajurvedska masaža
  • Masaža z vročimi kamni
  • BioScan analiza in svetovanje
  • Tretma z iTeraCare frekvencami
  • ODSEV, Tanja Zupančič s.p.
  • PE Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana

O meni

Z masažami se ukvarjam 15 let.

Nikoli prej si nisem predstavljala, da se bom ukvarjala s tem, pa vendar sem odkrila to svojo strast do masaže. Vedno me je veselilo delo z ljudmi, svetovanje, pomoč drugim, predvsem pa je v meni velikaželja po svobodnem ustvarjanju, samostojnosti..

Skozi svoje delo, izkušnje in izobraževanje pa sem pridobila tudi intuitivno zaznavanje telesa, blokad, razvila neko svojo tehniko.

Masaže me izpolnjujejo in v tem delu neizmerno uživam. Sem iskrena, topla oseba, ki se navdušuje nad lepimi stvarmi in vedno v raziskovanju novih stvari.. Največ mi pomeni notranji mir in ravnovesje, narava, iskanje globljih resnic, smisla življenja.

Moje masaže so bolj intuitivne narave, saj začutim, kje nekdo tisti trenutek potrebuje več podpore. Poudarek vedno dam na tistem mestu, kjer je problem, s posluhom do vsakega posameznika. Vsaka masaža je malo drugačna, ker je tudi vsak posameznik drugačen in vedno se pokaže kaj novega.

Izvajam pa tudi refleksno masažo stopal, ajurvedsko masažo, indijsko masažo glave, masažo z vročimi kamni,.. Access Bars tretmaje, ki imajo tudi zelo velik učinek, tretmaje s frekvenčno napravo iTeraCare, ki regenerira telo. Ker pa celostno gledam na zdravje, pri meni lahko dobite tudi svetovanje z Avstralskimi esencami za lažji čustveni prehod skozi določeno težavno obdobje, pregled telesa z BioScan – vitaminsko mineralnim testom.

Skozi masažo začutim, kje so blokade, kje ni pretoka energije, in z različnimi tehnikami, ki sem jih povezala v svojo masažo, spet vzpostavim pretočnost. Vse je v pretoku energije in z izboljšanjem energetske pretočnosti se lahko z različnimi tehnikami omogoči telesu, da se začne regenerirati, da se revitalizira, razstruplja.

Po masaži se spet počutite lahkotno, polni energije, prerojeni. Mišice se sprostijo vseh napetosti, bolečin in ujetih čustev. Velikokrat se tudi stvari postavijo na svoje mesto, ko se sprostijo čustva, ki so ujeta v mišicah, ki so vezana na neko situacijo oz. se razrešijo situacije v našem življenju.

Svoje delo opravljam z največjim veseljem in užitkom. Vsakogar jemljem kot individualno osebnost, intuitivno začutim, kaj v tistem trenutku potrebuje in vedno naredim maksimalno, kar lahko.

Nesebično sem pripravljena deliti svoje znanje, informacije, s katerimi si stranka lahko pomaga. Delam na ozaveščanju ljudi, saj menim, da je vsako težavo moč odpraviti, tako kot smo jo skreirali, samo z drugačnim razumevanjem. Najlepše pa mi je, ko gre stranka od mene zadovoljna in sproščena, lahkotna, brez bolečin.

Cenik storitev

MASAŽE

VRSTA STORITVECENA
Intuitivna masaža celega telesa (60 min)50,00 €
Intuitivna masaža celega telesa (75 min)60,00 €
Intuitivna masaža celega telesa (90 min)70,00 €
Protibolečinska masaža (60 min)60,00 €
Protibolečinska masaža (75 min)75,00 €
Delna masaža (hrbet) (35 min)35,00 €
Refleksna masaža stopal (45 min)40,00 €
Masaža hrbet / stopala / glava (60 min)50,00 €
Masaža za nosečnice (60 min)50,00 €
Masaža Raindrop (70 min)60,00 €
Anticelulitna masaža z ventuzami in orehovim oljem (60 min)45,00 €
Anticelulitna masaža z ventuzami in orehovim oljem (paket 10 masaž) (60 min)400,00 €
Masaža z ventuzami (60 min)50,00 €
Ajurvedska masaža – Abhyanga (80 min)65,00 €
Antistress indijska masaža glave (60 min)50,00 €
Hrbet / indijska masaža glave (90 min)70,00 €
Access Bars tretma / Access Facelift (70 min)50,00 €
Masaža z vročimi kamni (90 min)80,00 €
  • V paketu 3 masaž (velja za vse masaže razen Raindrop, Abhyange, masaže z vročimi kamni, anticelulitne masaže) je vključen 10% popust, v paketu 5 masaž 15% popust, in v paketu 15 masaž in več 20% popust.

ostale storitve

VRSTA STORITVECENA
Avstralske esence – svetovanje (60 min)45,00 €
BioScan analiza in svetovanje (60 min)30,00 €
Tretma z iTeraCare frekvencami (20 min)15,00 €
Tretma z iTeraCare frekvencami (30 min)25,00 €
Tretma z iTeraCare frekvencami (45 min)38,00 €
Izposoja iTeraCare frekvenčnega aparata (1 dan)10,00 €

Prijava na storitve

Za prijavo na storitve, ki jih izvaja Tanja Zupančič izpolnite spodnji obrazec ali kontaktirajte Tanjo preko telefona ali e-pošte. Hvala.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti