Katarina Rosman

rosman-katarina

Moje dejavnosti:

  • Zahtevna pedikura
  • Depilacija
  • Kozmetika
  • Nega obraza
  • KOZMETIKA, Katarina Rosman s.p
  • PE Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana

O meni

Moje ime je Katarina. Imam 20 letne izkušnje v kozmetiki in z veseljem opravljam svoje delo v čudovitem ambientu.

Delam medicinsko pedikuro, nego obraza in depilacijo. Skozi svoje delo sem dobila veliko izkušenj na svojem področju, tako da lahko stranko bolj celostno obravnavam in ji svetujem.

Pri pedikuri je zelo pomembno, da se oceni stanje stopal, in tako lahko po svoji storitvi svetujem nadaljnjo nego doma. Če kaj ni v moji pristojnosti, stranko napotim do strokovnjakov.

Stopala so izredno pomembna, saj nosijo celotno naše telo, preko njih pa tudi dobimo čisto zemeljsko energijo in zato je zelo pomembno, da so zdrava in urejena. Če nas kak del stopala boli ali čutimo nelagodje na stopalu, tudi korak ni tako sproščen in lahko se pojavijo težave v kolenih, kolkih in hrbtenici, saj je vse povezano med sabo.

Če vam je do zdaj obisk pedikerja pomenilo nujno opravilo, vam zagotavljam, da vam bo od zdaj naprej pedikura predstavljala sproščujoče doživetje, ki si ga boste zaželeli pogosto. Vabljeni na razvajanje stopal in odpravljanje težav ter bolečin, ki nebi smele biti del vašega koraka.

Pri negi obraza pa je zgodba čisto drugačna, saj jo krojim sproti, ko začutim utrip kože, njeno esenco in notranje fiziološko stanje. Naša koža je tudi odraz našega notranjega sveta – nanjo vpliva hormonsko stanje, vitaminska slika, prekrvavljenost, stres, geni, način življenja. Je pa tudi pomembno, da se kožo redno čisti, neguje in razvaja.

Pri negi obraza uporabljam svoje ročice in seveda vrhunske proizvode, ki pripomorejo k temu, da jo prebudimo, da zadiha in se samoregenerira.

Zelo pomembno pa se mi zdi, da smo urejene tudi v intimni negi z depilacijo, ki jo izvajam z voskanjem in sladkorno pasto, ki je zelo nežna do kože.

Pri meni je depilacija zabavna in če stranke ponavadi pri tej storitvi ravno ne uživajo, se pri meni čisto sprostijo. Je pa res, da so na koncu depilacije deležne mini masaže, da jih malo pocrkljam in tudi koža je hvaležna.

Če vam je bila moja predstavitev všeč in ste me začutili, se pridite razvajat v Avenijo Lepote, kjer se vsaki stranki individualno posvetim, vsekakor pa boste uživali tudi v čudovitem in svetlem ambientu s prelepim pogledom na Koseški bajer in zelenje.

Cenik storitev

PEDIKURA

Estetska30 €
Klasična40 €
Zahtevna45 €
Zelo zahtevna50 €
Otiščanec, kurje oko15 €
Vraščen noht15 €
Obdelava gljivičnega nohta15 €
Ragade20 €
BS-sponke vraščen noht20 €
Lakiranje10 €
Gel lak15 €
Odstranitev gel laka10 €
Odstranitev laka3 €
Masaža stopa20 €
Rekonstrukcija nohta25 €

nega obraza

Hitra nega Small30 €
Nega obraza Medium60 €
Nega obraza Large80 €
SPA nega95 €
Kislinska nega50 €
Čiščenje obraza55 €
Bioptron 1 min1 €
Ampula10 €
Barvanje obrvi10 €
Barvanje trepalnic20 €
Urejanje obrvi10 €

DEPILACIJA

Vrsta storitveŽ / M
Cele noge33 € / 45 €
½ nog20 € / 25 €
Cele roke23 € / 30 €
½ rok18 € / 23 €
Mini bikini10 € / 13 €
Bikini20 € / 25 €
Brazil bikini35 € / 45 €
Pazduhe15 € / 20 €
Ritnice15 € / 20 €
Brčice15 € / –
Brada10 € / –
Nos10 € / 13 €
Hrbet– / 30 €
Prsa– / 25 €
Trebuh10 € / 20 €
  • Pri obisku 2- depilacijah 10% popust
  • Pri obisku 3- depilacijah 15% popust
  • Pri obisku 4-depilacijah 20% popust

Prijava na storitve

Za prijavo na storitve, ki jih izvaja Katarina Rosman izpolnite spodnji obrazec ali kontaktirajte Katarino preko telefona ali e-pošte. Hvala.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti